Echt 101 1 met disclaimer LR

Project

Interesse?

Lijkt het je wat om hier te wonen? Via de interactieve kavelkaart kun je het aanbod in Egmondhof bekijken. Het is er heerlijk wonen!

Egmondhof is één van de schaarse nieuwbouwprojecten van Koningsbosch. We bouwen hier 12 levensloop woningen type Hertog en 8 eengezinswoningen type Prins. Allemaal met een fijne tuin. Het buurtje ligt tussen de Karel V straat en aan de andere zijde aan de Prinsenbaan in de kern van het dorp, waar nu nog paarden grazen. Door de woningen te plaatsen rond een centraal veldje met bomen is het uitzicht vanuit de woningen lekker groen. Aan de zijkant van het hofje zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

In Egmondhof komen 20 aansprekende woningen voor starters, jonge gezinnen en voor hen die wat meer op leeftijd zijn. Een leuke mix die zorgt voor sfeer en levendigheid. De groene opzet van het hofje nodigt uit om lekker buiten te zijn. Een wandelingetje, een praatje met de buren, even zitten op een bankje en kijken naar de spelende kinderen. Er is hier altijd wat te beleven. Gezellig, sociaal en veilig, voor jong en voor oud.

Echt 201 1 met disclaimer LR

Comfortabel én energiezuinig

Alle 20 woningen zijn praktisch ingedeeld en ruim van opzet. We bouwen duurzaam en volgens de modernste technieken. Het resultaat: heel comfortabel en energiezuinig wonen. Benieuwd? Bekijk dan snel of er ook een woning voor jou tussen zit!

Laatste nieuws

Goed nieuws!

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning voor de realisatie van 20 woningen in Egmondhof zijn inmiddels onherroepelijk geworden!

Logo Fijn Wonen

Fijn wonen, bouwen in één dag!

Egmondhof wordt ontwikkeld door Van Wijnen: een solide bedrijf met ruim 2000 medewerkers. We hebben meer dan 110 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woningen. Doordat we 25 kantoren hebben in Nederland, zitten we altijd dicht bij de projectlocatie, de klant en de leveranciers.

De verkoop is gestart
Schrijf je hier in.