Wat kan Marc Merry Makelaardij voor jou betekenen?

Als makelaar kan ik je adviseren en begeleiden bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Mijn rol als makelaar is om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het gehele aankoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hieronder vind je meer informatie over mijn rol als makelaar bij het kopen van een nieuwbouwwoning in project Egmondhof.

Project nieuwsbericht  Makelaar
 • Advies geven over het aanbod:
  Ik adviseer over het aanbod binnen het project en de mogelijkheden die deze woningen bieden. Samen kunnen we kijken welk type woning het beste bij jouw wensen en behoeften past.
 • Begeleiden bij het aankoopproces:
  Als makelaar begeleidt ik jou bij het gehele aankoopproces. Dit begint bij het uitkiezen van de juiste woning en het tekenen van het koopcontract. Daarnaast kan ik je helpen met het regelen van de financiering en eventueel het afsluiten van verzekeringen.
 • Communicatie tussen jou en de ontwikkelaar:
  Ik fungeer als tussenpersoon tussen jou en de ontwikkelaar van de nieuwbouwwoning. Hierbij beantwoord ik vragen, verstrek ik informatie en behandel ik eventuele klachten of problemen.
 • Ondersteunen bij het maken van keuzes:
  Als makelaar ondersteun ik bij het maken van keuzes, zoals de keuze voor bepaalde afwerkingen of extra opties voor de woning. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en budget.
 • Nazorg en service na aankoop:
  Ook na de aankoop van jouw nieuwbouwwoning kan je bij mij terecht voor nazorg en service. Ik blijf betrokken bij het proces en kan je bijvoorbeeld helpen bij de oplevering van de woning.
 • Verkoop van je huidige woning

Uiteraard speelt de waarde en de verkoop van je eigen woning een belangrijke rol bij het aankoopproces. We komen graag bij je langs om inzicht te geven in de actuele woningwaarde en tijdens dit gesprek ontvang je een duidelijk en eerlijk advies.

Jij mag mij daarna ook inschakelen voor het opstellen van een hypotheekadvies.

Kortom, als makelaar ben ik er om jou te helpen bij het kopen van een nieuwbouwwoning en het gehele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door mijn kennis en expertise kan ik je adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes.

Meer nieuws

Logo Fijn Wonen

Fijn wonen, bouwen in één dag!

Egmondhof wordt ontwikkeld door Van Wijnen: een solide bedrijf met ruim 2000 medewerkers. We hebben meer dan 110 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woningen. Doordat we 25 kantoren hebben in Nederland, zitten we altijd dicht bij de projectlocatie, de klant en de leveranciers.

Leennormen

Leennormen 2024

Ben je verliefd op een van de woningen en wil je in Egmondhof gaan wonen, dan is het tijd om je te verdiepen in de hypotheek. Bij nieuwbouw is het ook mogelijk om de keuken, badkamer en vloeren volledig mee te financieren. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met wat verantwoord is in jouw situatie.

De verkoop is gestart
Schrijf je hier in.