Start pre sale maandag 17 juli om 12.00 uur

De pre-sale van de woningen van Egmondhof start binnenkort!

Op maandag 17 juli vanaf 12 uur kunt u zich via de website www.egmondhof.nl inschrijven op een of meerdere woningen naar keuze.

 

Echt 101 1 met disclaimer LR

Wat is de pre-sale?

Tijdens de pre-sale wordt prijsrange per woning bekend gemaakt. Op basis van deze informatie kunt u een voorkeur aangeven voor een of meerdere woningen. Door een voorkeur aan te geven bij de pre-sale krijgt u voorrang ten opzichte van andere kandidaten die zich niet hebben ingeschreven gedurende deze pre-sale. De inschrijfsnelheid binnen de pre-sale periode wordt tijdens het toewijzen buiten beschouwing gelaten

Voorkeur opgeven
Mocht u verliefd zijn geworden op een of meerdere woningen en wilt u in aanmerking komen voor een woning dan kunt u uw voorkeur aangeven door de volgende stappen te volgen:
1.Selecteer de kavel van uw voorkeur op de situatietekening en klik op interesse;
2. Login in met uw gebruikersnaam en wachtwoord in uw persoonlijke account, of maak een account aan als u er nog geen hebt.
3. Klik op het tabje ‘Mijn woning’;
4. Heeft u interesse in meerdere kavels? Ga dan terug naar de interactieve kaart. Klik op de kavel van uw 2e voorkeur aan en klik op interesse om uw voorkeur toe te voegen aan uw account. Dit kunt u herhalen tot en met uw 10e

Wij vragen u om uw persoonsgegevens in te vullen en de gegevens van uw partner, indien u samen wilt kopen. Alle gevraagde gegevens zijn nodig om de koop- en aannemingsovereenkomst op te maken, indien u tot koop van een woning overgaat. Per (toekomstig) huishouden mag slechts één inschrijving op een kavel worden ingediend. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten van deelname aan de toewijzing.

Een voorwaarde om in aanmerking te kunnen komen voor een kavel is een financieringsverklaring. Daarom vragen wij u om gedurende de pre-sale het Model Financiële Check in te laten vullen door uw financieel adviseur. Indien u geen financiering nodig heeft voor de aankoop van een woning, dient u zelf de financiële check in te vullen en te uploaden via uw account. U kunt het Model Financiële Check downloaden via onze website (www.egmondhof.nl) op het moment dat de pre-sale is gestart.

Start verkoop
De definitieve verkoop vindt plaats zodra de verkoopstukken definitief zijn. Naar verwachting is dit in september 2023. Vanaf start verkoop zijn de verkoopdocumenten beschikbaar via de website en kunnen wij de definitieve VON-prijzen van de projectwoningen melden.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Marc Merry Makelaardij via 0475 20 46 17 of info@marcmerrymakelaardij.nl.

Meer nieuws

Logo Fijn Wonen

Fijn wonen, bouwen in één dag!

Egmondhof wordt ontwikkeld door Van Wijnen: een solide bedrijf met ruim 2000 medewerkers. We hebben meer dan 110 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woningen. Doordat we 25 kantoren hebben in Nederland, zitten we altijd dicht bij de projectlocatie, de klant en de leveranciers.

Leennormen

Leennormen 2024

Ben je verliefd op een van de woningen en wil je in Egmondhof gaan wonen, dan is het tijd om je te verdiepen in de hypotheek. Bij nieuwbouw is het ook mogelijk om de keuken, badkamer en vloeren volledig mee te financieren. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met wat verantwoord is in jouw situatie.

De verkoop is gestart
Schrijf je hier in.