Open Huizen Dag zaterdag 30 september van 11-13 uur

Kom jij ook zaterdag 30 september tussen 11.00 tot 13. 00 uur? Wij ontmoeten jou graag op de bouwplaats om jouw woonwensen te bespreken en een toelichting te geven op de woningen van Egmondhof.

Project nieuwsbericht   Open Huizen Dag afbeelding

Bestaande woning
Marc Merry van Marc Merry makelaardij is aanwezig en kan je naast advies over de aankoop van een nieuwbouwwoning ook vrijblijvend adviseren over de verkoopmogelijkheden van je bestaande woning.

Financiering
Met de aanwezige financieel adviseur kun je in gesprek over jouw financiële mogelijkheden bij aankoop van een nieuwbouwwoning, het inzetten van je overwaarde en het financieren van een woning bij jongeren en ouderen.

Egmondhof
Egmondhof bestaat uit 12 levensloopbestendige woningen en 8 eengezinswoningen. Allemaal praktisch ingedeeld, ruim opgezet en met een fijne tuin.

Het voordeel van een nieuwbouwwoning is dat je een echt duurzame woning koopt: voorzien van de modernste techniek en gebouwd met duurzame materialen. Daarmee ben je verzekerd van een hoog wooncomfort en lage energielasten. Geen gek vooruitzicht!

Nog even op een rij:
Wat:            NVM Open Huizen Dag
Wanneer:   zaterdag 30 september
Tijdstip:      tussen 11.00 – 13.00 uur
Waar:          bouwplaats. Bij slecht weer ontvangen wij je graag in het gemeenschapshuis, Kapelaan Verdonschotstraat 5 Koningsbosch

Meer nieuws

Logo Fijn Wonen

Fijn wonen, bouwen in één dag!

Egmondhof wordt ontwikkeld door Van Wijnen: een solide bedrijf met ruim 2000 medewerkers. We hebben meer dan 110 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woningen. Doordat we 25 kantoren hebben in Nederland, zitten we altijd dicht bij de projectlocatie, de klant en de leveranciers.

Leennormen

Leennormen 2024

Ben je verliefd op een van de woningen en wil je in Egmondhof gaan wonen, dan is het tijd om je te verdiepen in de hypotheek. Bij nieuwbouw is het ook mogelijk om de keuken, badkamer en vloeren volledig mee te financieren. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met wat verantwoord is in jouw situatie.

De verkoop is gestart
Schrijf je hier in.