Inloopavond 29 januari 2024

We hebben in 2023 een mooie start gemaakt. Diversen woningen zijn in optie en de eerste koop-/aannemingsovereenkomsten worden in het nieuwe jaar getekend. Van beide typen woningen zijn ook nog steeds woningen beschikbaar.

Echt 101 1 met disclaimer LR

Nieuwsgierig?
Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn en jou optimaal te kunnen informeren over dit fraaie project organiseren wij een inloopavond. Wij ontmoeten jou graag in het gemeenschapshuis Oos Heem om al jouw woonwensen te bespreken en een toelichting te geven op de woningen van Egmondhof.

Bestaande woning
Marc Merry van Marc Merry makelaardij is aanwezig en kan je naast advies over de aankoop van een nieuwbouwwoning ook vrijblijvend adviseren over de verkoopmogelijkheden van je bestaande woning.

Financiering
Met de aanwezige financieel adviseur kun je in gesprek over jouw financiële mogelijkheden bij aankoop van een nieuwbouwwoning; het inzetten van je overwaarde van je huidige woning en het financieren van een nieuwe woning. 

Egmondhof
Egmondhof bestaat uit 12 levensloopbestendige woningen en 8 eengezinswoningen. Allemaal praktisch ingedeeld, ruim opgezet en met een fijne tuin.

Het voordeel van een nieuwbouwwoning is dat je een echt duurzame woning koopt: voorzien van de modernste techniek en gebouwd met duurzame materialen. Daarmee ben je verzekerd van een hoog wooncomfort en lage energielasten. Geen gek vooruitzicht!

Kom jij ook maandag 29 januari tussen 19.00 tot 20.30 uur?

Nog even op een rij:

Wat:            Inloopavond
Wanneer:    maandag 29 januari 2024
Tijdstip:       tussen 19.00 – 20.30 uur
Waar:          Gemeenschapshuis Oos HeemAdres:         Kapelaan Verdonschotstraat 5 Koningsbosch     

Meer nieuws

Goed nieuws!

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning voor de realisatie van 20 woningen in Egmondhof zijn inmiddels onherroepelijk geworden!

Logo Fijn Wonen

Fijn wonen, bouwen in één dag!

Egmondhof wordt ontwikkeld door Van Wijnen: een solide bedrijf met ruim 2000 medewerkers. We hebben meer dan 110 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woningen. Doordat we 25 kantoren hebben in Nederland, zitten we altijd dicht bij de projectlocatie, de klant en de leveranciers.

De verkoop is gestart
Schrijf je hier in.