Het is zover! De verkoop van Egmondhof is gestart.

Vanaf nu kun je je via de website inschrijven op de bouwnummers van jouw keuze. De verkoopinformatie van de woningen is online beschikbaar op www.egmondhof.nl. Liever een papieren verkoopbrochure? Die kun je ophalen bij Marc Merry Makelaardij.

 

Echt 101 1 met disclaimer LR

Het inschrijfformulier vind je terug in je persoonlijke account. Inschrijven kan tot en met vrijdag 20 oktober, 23.59 uur. . Vanaf maandag 23 oktober worden de woningen toegewezen. Het toewijzingsproces staat beschreven in het document ‘inschrijfprocedure’, welke je kan downloaden via de website. Inschrijfsnelheid speelt geen rol in het toewijzingsproces, neem dus rustig de tijd en maak een weloverwogen keuze.

Let op:
Ook degene die tijdens de pre-sale hun voorkeur voor één of meerdere bouwnummers hebben opgegeven moeten zich bij start verkoop nogmaals inschrijven. Je doet dit door je pre-sale inschrijving aan te passen met je definitieve woningvoorkeuren en door dit formulier opnieuw te ondertekenen.

Vragen?
Heb je na het lezen van de brochure en de website nog vragen? Stel ze aan Marc Merry makelaardij. 
Marc Merry   Logo   Blauw   72

Peijerstraat 82
6101 GG Echt
T: 0475 20 46 17
M: 06 – 12 13 20 80
@: info@marcmerrymakelaardij.nl

Meer nieuws

Logo Fijn Wonen

Fijn wonen, bouwen in één dag!

Egmondhof wordt ontwikkeld door Van Wijnen: een solide bedrijf met ruim 2000 medewerkers. We hebben meer dan 110 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woningen. Doordat we 25 kantoren hebben in Nederland, zitten we altijd dicht bij de projectlocatie, de klant en de leveranciers.

Leennormen

Leennormen 2024

Ben je verliefd op een van de woningen en wil je in Egmondhof gaan wonen, dan is het tijd om je te verdiepen in de hypotheek. Bij nieuwbouw is het ook mogelijk om de keuken, badkamer en vloeren volledig mee te financieren. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met wat verantwoord is in jouw situatie.

De verkoop is gestart
Schrijf je hier in.