Financiering levenloopbestendige woningen

Wonen voor nu en in de toekomst

Wil je voorbereid zijn op de toekomst, dan wil je een woning waarin je kunt blijven wonen. De 12 levensloopbestendige woningen in Egmondhof voldoen aan alle eisen. De kamers zijn ruim en drempelloos. De indeling van de bovenverdieping is flexibel. Door een royaal bemeten badkamer en slaapkamer op de begane grond, zijn de woningen geschikt voor jong en oud. Je krijgt er de kans om tot op hoge leeftijd te blijven wonen.

Project nieuwsberricht   financiering LLB woningen

Veel mensen denken dat het afsluiten van een hypotheek op latere leeftijd niet mogelijk is. Dat is een misverstand. Ook als je al wat ouder bent, is het vaak mogelijk om (opnieuw) een hypotheek af te sluiten.

Ontdek wat er voor jou allemaal mogelijk is. Maak een afspraak voor een financiële check via deze link: Nieuwbouw - financiële check - Rabobank met Meike Kerkers of Ralph Vennix, financieel adviseurs bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl .Of bel Echt Hypotheekadvies via 0475-724724. Een eerste gesprek is kosteloos, vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Meer nieuws

Logo Fijn Wonen

Fijn wonen, bouwen in één dag!

Egmondhof wordt ontwikkeld door Van Wijnen: een solide bedrijf met ruim 2000 medewerkers. We hebben meer dan 110 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woningen. Doordat we 25 kantoren hebben in Nederland, zitten we altijd dicht bij de projectlocatie, de klant en de leveranciers.

Leennormen

Leennormen 2024

Ben je verliefd op een van de woningen en wil je in Egmondhof gaan wonen, dan is het tijd om je te verdiepen in de hypotheek. Bij nieuwbouw is het ook mogelijk om de keuken, badkamer en vloeren volledig mee te financieren. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met wat verantwoord is in jouw situatie.

De verkoop is gestart
Schrijf je hier in.