Echt 201 1 zonder disclaimer

Nieuws

Interesse?

Lijkt het je wat om hier te wonen? Via de interactieve kavelkaart kun je het aanbod in Egmondhof bekijken. Het is er heerlijk wonen!

Logo Fijn Wonen

Fijn wonen, bouwen in één dag!

Egmondhof wordt ontwikkeld door Van Wijnen: een solide bedrijf met ruim 2000 medewerkers. We hebben meer dan 110 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woningen. Doordat we 25 kantoren hebben in Nederland, zitten we altijd dicht bij de projectlocatie, de klant en de leveranciers.

Leennormen

Leennormen 2024

Ben je verliefd op een van de woningen en wil je in Egmondhof gaan wonen, dan is het tijd om je te verdiepen in de hypotheek. Bij nieuwbouw is het ook mogelijk om de keuken, badkamer en vloeren volledig mee te financieren. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met wat verantwoord is in jouw situatie.

Echt 101 1 met disclaimer LR

Inloopavond 29 januari 2024

We hebben in 2023 een mooie start gemaakt. Diversen woningen zijn in optie en de eerste koop-/aannemingsovereenkomsten worden in het nieuwe jaar getekend. Van beide typen woningen zijn ook nog steeds woningen beschikbaar.

Kerstboom

Kerstvakantie

Van Wijnen is vanaf 25 december 2023 tot en met 5 januari 2024 gesloten in verband met de kerstvakantie. Vanaf 8 januari aanstaande staan wij weer met ons team klaar om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkeling.

Thumbnail f270a87d 133a 4d54 96e4 fbbd6c06a6d5

Wonen op historische grond!

Het komt niet vaak voor dat je in een nieuwbouwproject kunt wonen op een plek met zo’n rijke geschiedenis als dat van Egmondhof in Koningsbosch. Archeologisch onderzoek gunt een zeldzame blik in Vroege IJzertijd.

Project nieuwsbericht   Makelaar

Wat kan Marc Merry Makelaardij voor jou betekenen?

Als makelaar kan ik je adviseren en begeleiden bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Mijn rol als makelaar is om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het gehele aankoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hieronder vind je meer informatie over mijn rol als makelaar bij het kopen van een nieuwbouwwoning in project Egmondhof.

Project nieuwsberricht   financiering LLB woningen

Financiering levenloopbestendige woningen

Wonen voor nu en in de toekomst

Wil je voorbereid zijn op de toekomst, dan wil je een woning waarin je kunt blijven wonen. De 12 levensloopbestendige woningen in Egmondhof voldoen aan alle eisen. De kamers zijn ruim en drempelloos. De indeling van de bovenverdieping is flexibel. Door een royaal bemeten badkamer en slaapkamer op de begane grond, zijn de woningen geschikt voor jong en oud. Je krijgt er de kans om tot op hoge leeftijd te blijven wonen.

Project nieuwsberricht   Bouwbord foto

Heb jij het bouwbord al gezien?

Het bouwbord is op de projectlocatie aan de Prinsenbaan geplaatst, zodat voorbijgangers een mooi inzicht krijgen in de aankomende ontwikkeling. Een eerste stap richting de realisatie van het project.

Aan een zijde zijn de levensloopbestendige woningen te zien en aan de andere zijde de eengezinswoningen.

Echt 201 1 met disclaimer LR

Welkom

Welkom op de projectwebsite van nieuwbouwproject Egmondhof in Koningsbosch!

In Egmondhof  komen 8 eengezinswoningen en 12 levensloopbestendige appartementen. Voor jong en oud dus!

De verkoop is gestart
Schrijf je hier in.