Op het Koningsplein is een speelplek voor jonge kinderen aanwezig. Alle woningen hebben een fijne achtertuin om in te spelen. Binnen de grenzen van de projectlocatie worden verder geen aanvullende speeltoestellen geplaatst.
Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt er veel op je af en heb je ongetwijfeld diverse vragen. De meest gestelde vragen hebben wij hieronder voor je op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op of loop even binnen bij de verkopend makelaars, zij helpen je graag verder.
Op het Koningsplein is een speelplek voor jonge kinderen aanwezig. Alle woningen hebben een fijne achtertuin om in te spelen. Binnen de grenzen van de projectlocatie worden verder geen aanvullende speeltoestellen geplaatst.
Sinds 1 januari 2023 zamelt RWM (Reinigingsdienst Westelijke Mijnstreek) verschillende soorten afval (GFT, restafval en PMD [plastic, metaal [blik] en drankkartons) gescheiden in. Kijk voor meer informatie over de wijze van inzameling en de frequentie op www.rmw.nl.
De wegen, parkeerplaatsen en het openbare grond worden door de gemeente onderhouden.
De parkeerplaatsen zijn openbaar. Een eigen laadpaal kun je hier dan ook niet op plaatsen. De gemeente heeft toegezegd twee openbare laadpalen te plaatsen.
In totaal worden er 27 nieuwe parkeerplaatsen aangelegd. Aan de Prinsenbaan zijn parkeerplaatsen al aanwezig.
Wij verwachten in september 2023 met de verkoop te kunnen starten.
In totaal bestaat het project uit 20 woningen. Waarvan 12 levensloopbestendige woningen in een rijtje van 5 woningen en een rijtje van 7 woningen. En 8 eengezinswoningen in twee rijtjes van 4 woningen.
De sfeerplattegronden per type staan al op de website. De definitieve verkooptekeningen zijn bij start verkoop terug te vinden in de woningzoeker en onder de documenten.
De voortuinen van de bouwnummers 1 tot en met 12 zijn circa 3 meter diep. De voortuinen van de bouwnummers 13 tot en met 16 zijn circa 2 meter diep. De voortuinen van de bouwnummer 17 tot en met 20 variëren in diepte van circa 2,5 meter tot circa 6,2 meter.
De achtertuinen van de bouwnummers 1 tot en met 12 variëren in diepte van circa 7,5 meter tot circa 10,5 meter diep. De achtertuinen van de bouwnummers 13 tot en met 16 zijn circa 8,5 meter diep. De achtertuinen van de bouwnummer 17 tot en met 20 zijn circa 8,5meter diep.
De kozijnen, ramen en deuren van de woningen zijn van kunststof dus onderhoudsvrij. De deuren en kozijnen van de externe berging en warmtepompunit zijn van hout.
De woningen zijn gasloos én energiezuinig, dankzij uitstekende isolatie en toegepaste technieken, zoals een lucht/water warmtepomp, zonnepanelen en een uitgebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning.
Het toilet en de badkamer zijn afgewerkt. Er is geen keuken bij de prijs inbegrepen. Die kun je na de oplevering naar eigen wens laten plaatsen. Je kunt de sanitairbrochures vanaf de start verkoop bekijken onder de documenten.
De woningen worden standaard zonder keuken opgeleverd, wel ontvangen we je graag in de keukenshowroom. Daar kun je voor eigen rekening een keuken uitzoeken. De keuken wordt na oplevering geplaatst.
De aanwezige zonnepanelen worden jouw eigendom.
Nee, jij bent vrij om in afstemming met je buren naar wens schuttingen tussen de woningen te plaatsen.
Ja, er is een SWK garantie van toepassing. Meer informatie hierover vind je vanaf start verkoop onder de documenten.
De optiekeuzelijst per woningtype is bij start verkoop terug te vinden onder documenten op deze website. Bij de Fijn wonencoach kun je na aankoop van een woning via het kopersportaal klantportaal je wensen bespreekbaar maken. Maatwerk is helaas niet mogelijk.
Ja, dat kan. In de optiekeuzelijst wordt de optie aangeboden voor één dakvlak volledig gevuld met zonnepanelen. Het uiteindelijke aantal wordt aan de hand van oriëntatie en gebruiksuitgangspunten berekend. De hoeveelheid panelen is afhankelijk van de gekozen opties in het dakvlak (dakkapellen/dakramen). De uiteindelijke optieprijs wordt weergegeven in het zonnepanelenoverzicht. De kopersbegeleider voorziet je van de specifieke informatie m.b.t. jouw woning.
Eengezinswoningen - Ja, dat kan. De woonwensenlijst per woningtype is bij start verkoop terug te vinden onder documenten op deze website.
Levensloopbestendige woningen - Ja, dat kan. De openslaande deuren komen dan in de slaapkamer op de begane grond. De woonwensenlijst per woningtype is bij start verkoop terug te vinden onder documenten op deze website.
Ja, dat is mogelijk. De woonwensenlijst inclusief prijzen per woningtype is bij start verkoop terug te vinden onder documenten op deze website.
Nee dat kan niet. De woningen worden hoofdzakelijk in de fabriek gebouwd en onder het SWK -garantiekeurmerk verkocht. Het vervallen van de badkamer en toilet zou teveel complicaties opleveren. Om deze reden is casco helaas niet mogelijk.
Nee, dat is niet mogelijk.
Alle opties die mogelijk zijn staan in de woonwensenlijst per woningtype die bij start verkoop terug te vinden is onder documenten op deze website. Maatwerk is helaas niet mogelijk.
De badkamer wordt volledig afgewerkt opgeleverd, dus verleggen van aansluitpunten is dan ook niet mogelijk.
Er wordt geen keuken geplaatst. De aansluitpunten worden op een vaste plaats voorzien en zijn later door de keukenleverancier vanaf dit punt te verlengen. Voor het elektra werk wordt hier gebruik gemaakt van een WAGO systeem.
Eengezinswoningen - Een indeling op zolder is optioneel mogelijk. Op de zolder wordt een scheidingswand geplaatst, waardoor een berging ontstaat. De woonwensenlijst inclusief prijzen per woningtype is bij start verkoop terug te vinden onder documenten op deze website.
Levensloopbestendige woningen - Dit type woning heeft geen zolder, maar een vliering. Dit is geen verblijfsruimte. Hier kan geen indeling worden gekozen.
Buiten de woonwensenlijst is het niet mogelijk om andere keuzes te maken, op de inrichting van de keuken, badkamer en toilet na. Maatwerk is niet mogelijk.
Tijdens de pre-sale delen we zoveel mogelijk informatie over het aanbod in Egmondhof, zodat je je alvast kunt oriënteren en weloverwogen een keuze kunt maken. Tijdens de pre-sale nodigen we geïnteresseerden actief uit om alvast de voorkeur(en) voor bouwnummers aan ons door te geven, zodat we gerichter kunnen informeren.
Geef je je voorkeuren door in de pre-sale? Dan krijg je voorrang bij de toewijzing wanneer je je na de start verkoop officieel inschrijft voor een of meerdere bouwnummers.
De periode van de pre-sale en de inschrijftermijn is ook hét moment om alvast een financiële verklaring te laten opstellen door een erkend adviseur. Wanneer je je vanaf de start verkoop definitief wilt inschrijven voor één of meerdere bouwnummers kun je aangeven dat je over deze verklaring beschikt. Deze financiële verklaring geeft óók voorrang tijdens de toewijzing. Zowel deelname aan de pre-sale als de financiële verklaring zijn uiteraard niet verplicht. En pas wanneer je een bouwnummer toegewezen hebt gekregen, neem je de verklaring mee naar het verkoopgesprek bij de makelaar.
Let op, het doorgeven van je voorkeuren tijdens de pre-sale is nog géén officiële inschrijving op een bouwnummer. De definitieve v.o.n.-prijzen staan pas vanaf de start verkoop op de website. Je dient je vanaf dan dus opnieuw in te schrijven en je inschrijfformulier te ondertekenen.
Je krijgt voorrang wanneer je je voorkeuren hebt doorgegeven tijdens de pre-sale én wanneer je een financiële verklaring van een erkend adviseur hebt. Beide onderdelen zijn overigens niet verplicht. Er wordt vervolgens toebedeeld op basis van je eerste of zo hoog mogelijke voorkeur. Zijn er meer gegadigden voor eenzelfde bouwnummer, dan kijken we naar je (korte) motivatie in de toewijzing. Een uitgebreide uitleg is na de start verkoop terug te vinden in de inschrijfprocedure op deze website, bij de documenten.
Ja, wanneer je tijdens de pre-sale je voorkeuren hebt doorgegeven, heb je voorrang tijdens de toewijzing. Beschik je over een financiële verklaring van een erkend adviseur, dan krijg je ook voorrang in de toewijzing. Deze hoef je pas te overleggen wanneer je een bouwnummer hebt toegewezen gekregen, tijdens het verkoopgesprek bij de makelaar. Een voorbeeld (invul)formulier om mee te nemen naar je adviseur tref je op deze website, bij de documenten.
Zodra de opschortende voorwaarden zijn vervuld en de hypotheekstukken op orde zijn. Vooralsnog gaan we er vanuit dat de grondoverdracht in het eerste kwartaal van 2024 plaats zal vinden.
Zoals het er nu naar uitziet gaan we in het 1e kwartaal van 2024 starten met de fabricage van de woningen in de fabriek. In het 3e kwartaal van 2024 gaan we beginnen met het grondwerk en fundering en vervolgens met de bouw van de woningen. Dit kan alleen nadat minimaal 70% is verkocht en alle overige opschortende voorwaarden zijn komen te vervallen.
Naar verwachting in het 4e kwartaal van 2024 zullen alle woningen zijn opgeleverd.
De grondprijs wordt bij de notaris verrekend op het moment dat je de grond in eigendom verkrijgt (transportdatum). De betaling van de aanneemsom verloopt volgens het betaalschema in termijnen zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst.
Grondrente wordt in rekening gebracht na verzending van de goednieuwsbrief. Rente over de bouwkosten wordt pas in rekening gebracht 14 dagen na factuurdatum van de betreffende termijn.
Grondrente wordt in rekening gebracht na verzending van de goednieuwsbrief. Rente over de bouwkosten wordt pas in rekening gebracht 14 dagen na factuurdatum van de betreffende termijn.
Dit is de bevestiging van ons dat alle opschortende voorwaarden opgenomen in de koop- en aannemingsovereenkomst in vervulling zijn gegaan en dat de grond geleverd kan worden.
Uiteraard, de makelaar staat klaar om je te helpen. Starters krijgen echter geen voorrang.
Vanaf de start verkoop vind je de prijslijst met definitieve v.o.n. prijzen terug op de website onder de documenten en in de woningzoeker.
Nee, v.o.n.- prijzen zoals gecommuniceerd in de prijslijst liggen vast.
Dit betekent dat de verkoper de kosten voor de overdracht van de woning voor zijn rekening neemt. De kosten voor de woningoverdracht bestaan uit de overdrachtsbelasting, de kadastrale kosten en de notariskosten voor de akte van levering.
2 maanden, conform de ontbindende voorwaarden in het koopcontract.
In de overeenkomst is vastgelegd dat vanaf datum van de verzending van de goednieuwsbrief grondrente berekend zal worden.
De verkoop is gestart
Schrijf je hier in.