Financiering

Ben je verliefd op een van de woningen en wil je in Egmondhof gaan wonen, dan is het tijd om je te verdiepen in de hypotheek. Bij nieuwbouw is het ook mogelijk om de keuken, badkamer en vloeren volledig mee te financieren. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met wat verantwoord is in jouw situatie.

Een hypotheekadviseur neemt samen met jou je financiële wensen en mogelijkheden door. Samen maak je een plan hoe de financiering van jouw nieuwe woning wordt en welke maandlasten daarbij horen.

Voordelen nieuwbouwwoning financieren;

  • Speciale nieuwbouwtarieven 
  • Nagelvast meerwerk voor 100% mee te financieren (keuken, badkamer, vloeren, etc.) 
  • Onder voorwaarden nog steeds mogelijk om aflossingsvrij te lenen: daardoor lagere maandlasten

De financiering van een nieuwbouwwoning is anders dan die van een bestaande woning. Na het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst heb je nog twee maanden om je financiering af te ronden. Het duurt vaak wel nog maanden voor je naar de notaris kunt. Zorg ervoor dat de looptijd van je hypotheekofferte lang genoeg is om deze periode te overbruggen. Houdt zeker rekening met een offerte duur van één jaar. Daarnaast is er ook een bouwdepot nodig. Vanuit het bouwdepot betaal jij de bouwtermijnen tijdens de bouw aan de aannemer. Tijdens de bouw ontvang je rente over je bouwdepot maar betaal je ook hypotheekrente wanneer bouwtermijnen gaat betalen. Je hypotheek wordt als het ware steeds hoger naarmate je meer bouwtermijn betaald. Bespreek met je hypotheekadviseur hoe je deze hypotheekrente tijdens de bouw betaald.

Rabobank en Echt Hypotheekadvies helpen jou bij de financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning in project Egmondhof in Koningsbosch? De adviseurs van Rabobank en Echt Hypotheekadvies kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

Jouw droomwoning in Koningsbosch financieren
Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Koningsbosch? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank en Echt Hypotheekadvies kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Meike Kerkers (06 15 88 56 31), Ralf Vennix (06 20 48 03 85)  en de finacieel adviseurs van Echt Hypotheekadvies Shafieq Djalielie (06 40 71 27 41) en Ralf Beunen (06 13 38 72 66) zijn nauw betrokken bij het project Egmondhof. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw. Alle informatie over de hypotheken via Echt Hypotheekadvies vind je op echthypotheekadvies.nl/diensten/hypotheken.

Energiezuinig en duurzaam wonen
Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Egmondhof? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken. Of op echthypotheekadvies.nl/nieuws/comfortabel-en-energiezuinig-wonen-in-koningsbosch/

Financiële check: dé start voor jouw nieuwe droomwoning in Koningsbosch
Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met
Meike Kerkers of Ralph Vennix financieel adviseurs bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Of stuur een bericht naar https://www.echthypotheekadvies.nl/contact/  of bel Echt Hypotheekadvies via 0475-724724. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Meike Kerkers

Meike Kerkers

06 15 88 56 31

Ralf Vennix   zakelijke foto

Ralf Vennix

06 20 48 03 85

Shafieq Djalielie Echt Hypotheekadvies

Shafieq Djalielie 

06 40 71 27 41

Ralf Beunen Echt Hypothekadvies

Ralph Beunen

06 13 38 72 66

Sfeerfotografie   Koningsbosch 0674

De verkoop is gestart
Schrijf je hier in.