Echt 201 1 zonder disclaimer

Fijn wonen in Egmondhof

De verkoop is gestart

Midden in het uitgestrekte Limburgse landschap, in het knusse dorp Koningsbosch, komt een gezellig hofje met nieuwbouwwoningen voor jong en oud.

Egmondhof is  één van de schaarse nieuwbouwprojecten van Koningsbosch. We bouwen hier 12 levensloopbestendige woningen en 8 eengezinswoningen.

Het buurtje ligt tussen de Karel V straat en de Prinsenbaan in de kern van het dorp. Door de woningen te plaatsen rond een centraal veldje met bomen is het uitzicht vanuit de woningen lekker groen. Aan de zijkant van het hofje komen voldoende  parkeerplaatsen. 

Planning

De planning geeft de belangrijkste stappen weer  van de uitwerking van het project. Bij iedere stap is aangegeven wanneer verwacht wordt dat deze stap genomen wordt. De planning is een prognose waar geen rechten aan ontleend kunnen worden.

Closed

Project in voorbereiding
Januari 2023

Closed

Start pre sale
Juli 2023

Closed

Start verkoop
5 oktober 2023

Open

Start prefabricage in de fabriek
Maart 2024

Open

Start assemblage op de bouwlocatie
Oktober 2024

Open

Start oplevering
December 2024

Echt 101 1 met disclaimer LR

Comfortabel én energiezuinig

Alle 20 woningen zijn op een  praktische  manier ingedeeld en ruim van opzet. We bouwen duurzaam en volgens de modernste technieken. Het resultaat: heel comfortabel en energiezuinig wonen. Benieuwd? Bekijk dan snel of er ook een woning voor jou tussen zit!

Download hier de brochure

Egmondhof Mockup brochure

Laatste nieuws

Thumbnail f270a87d 133a 4d54 96e4 fbbd6c06a6d5

Wonen op historische grond!

Het komt niet vaak voor dat je in een nieuwbouwproject kunt wonen op een plek met zo’n rijke geschiedenis als dat van Egmondhof in Koningsbosch. Archeologisch onderzoek gunt een zeldzame blik in Vroege IJzertijd.

De verkoop is gestart
Schrijf je hier in.